Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Pixorize: Δημιουργία διαδραστικών εικόνων

Το Pixorize είναι ένα δωρεάν εργαλείο για την προσθήκη σχολίων στις εικόνες σας. Η χρήση του Pixorize είναι ...παιχνιδάκι. Για να ξεκινήσετε, μεταφορτώστε οποιαδήποτε εικόνα που έχετε αποθηκεύσει στον υπολογιστή σας. (Μετά την μεταφόρτωση της εικόνας σας μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε το μέγεθος για να το προσαρμόσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας). Μόλις μεταφορτωθεί η εικόνα, μπορείτε να προσθέσετε σημεία, κύκλους, τετράγωνα και αστέρια ως δείκτες σχολιασμού στην εικόνα σας. Μετά την προσθήκη ενός σημείου σχολιασμού μπορείτε να γράψετε κείμενο για να εξηγήσετε το στοιχείο της εικόνας στο οποίο απευθύνεστε.
Για να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε την εργασία σας στο Pixorize, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Ωστόσο, η δημιουργία ενός λογαριασμού δεν απάιτησε επικύρωση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (δημιούργησα έναν λογαριασμό με ψεύτικη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Αφού αποθηκεύσετε την εικόνα σας στο Pixorize, μπορείτε να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο σε αυτήν ή να την ενσωματώσετε σε μια ανάρτηση ιστολογίου όπως έχω κάνει παρακάτω.

Το Pixorize είναι ένα νέο προϊόν, αλλά έχει μεγάλες δυνατότητες ως εναλλακτική λύση για το Thinglink. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το Pixorize για να σχολιάσετε διαγράμματα, χάρτες ή εικόνες, όπως αυτή που παρουσιάστηκε παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου